STANOVANJSKI OBJEKT V KR. GORI

Na odlični izhodiščni lokaciji v neposredni bližini centra Kranjske Gore stojita dva moderna in privlačna stanovanjska objekta. Zasnovana sta v treh etažah, ki vključujejo pritličje, nadstropje in mansardo, skupaj štejeta 14 stanovanjskih enot.

Vsako stanovanje ima v pritličju prostorno shrambo, kjer stanovalci lahko varno shranijo smučarsko opremo in druge pripomočke, ter zagotovljeno parkirno mesto pred objektom. Stanovanja so različnih velikosti, kar omogoča bodočim stanovalcem širok izbor glede na njihove individualne potrebe. Vhodi v stanovanja so locirano ob notranjem stopnišču, v posamezni etaži, levo in desno glede na smer vzpenjanja.

Tloris stanovanj je premišljeno zasnovan, da zagotavlja optimalen izkoristek prostora in dobro postavitev notranje opreme za maksimalno udobje stanovalcev. Vsako stanovanje ima balkon ali teraso, ki ponuja čudovit razgled na okoliško naravo in gorski svet. Objekta sta locirana v neposredni bližini kolesarskih in pohodniških poti, kar stanovalcem omogoča enostaven dostop do različnih aktivnosti na prostem.

Fasada objektov, ki jo krasijo svetli naravni odtenki in preproste lesene obloge, se odlično integrira s celotno zasnovo in okolico. Balkonske ograje, ki sledijo istemu dizajnu, zagotavljajo varnost stanovalcev in hkrati dopuščajo veliko naravne svetlobe v notranjih prostorih.