Industrijski objekt K&K

Nova dva poslovna objekta, ki bosta obsegala v dve etaži, pritličje in nadstropje sta bila zasnovana zaradi potreb širitve podjetja K&K Agro-trade. Zaradi boljše optimizacije delovanja podjetja smo stavbi delili glede na funkcijske programe: poslovna in trgovska stavba.

Poslovno stavbo smo oblikovali v obliki črke L, medtem ko trgovska tvori obliko pravokotne lomljene zasnove, ki se prilagaja obliki zemljišča. V pritličju poslovnega objekta bo manjša proizvodnja, predstavitveni prostori podjetja (slaščičarna in pekarna), tehnični prostori za zaposlene ter skladišče površine, medtem ko v nadstropju, ki obsega samo vzhodni del objekta, bodo poslovni prostori.

V pritličju trgovskega objekta bo trgovina, skladišče trgovine in bar. Bar bo obsegal tudi nadstropje v južnem delu objekta, s tem smo zagotovili čim več naravne svetlobe in odprtosti v baru.

Zasnovali smo moderen industrijski stil fasade, ki omogoča da se objekta dopolnjujeta vendar tvorita enovito celoto. V fasado smo vključili pločevinaste panele v sivi barvi s kombiniranjem aluminija in armiranega betona kot nosilna konstrukcija.