Družinska hiša T

Stanovanjski objekt bo namenjen stalnemu bivanju ene družine. Funkcionalna zasnova je v prvem planu podrejena tričlanski družini. Oblikovanje objekta je preprosto, s čistimi linijami, v črno-beli in kombinaciji z lesom.

Skozi glavni vhod iz severozahodne strani vstopimo v predprostor z garderobo. Ob vhodni fasadi je niz servisnih prostorov - stranišče, predprostor, kotlovnica in shramba. Ostali del pritličja zavzema velik odprt prostor, kjer so dnevna soba, jedilnica in kuhinja. Središče prostora je velik ambientalni kamin. Iz dnevne sobe in kuhinje je dostop do odprte terase z letno kuhinjo. Neto kvadratura pritličja je 68,00 m2, zunanja odprta terasa meri 39,00 m2.

V mansardi objekta so zasebni prostori družine. Ob stopnišču je hodnik, del katerega so kabinet, utility in garderoba. Iz hodnika dostopamo do kopalnice, otroške sobe in spalnico, z walk-in garderobo. Neto kvadratura etaže je 67,00 m2.

Klet je ločena od stanovanjskega objekta, dostop do kleti je z vrta. V kleti je prostor za shranjevanje koles in vrtnih pripomočkov. Dvorišče je tlakovano in ima dve parkirni mesti. Po potrebi je možnost parkiranja tudi na drugi strani objekta. Ob cesti bo postavljena ograja z dvoriščnimi in vhodnimi vrati.